Navštíveno 5616x

Koupil jsem starsi stelovak od KW na boru, problem je v tom ze s matkama na nastavovani vysky na tlumicich nejde ani hnout, vypada, ze to par roku nikdo nenastavoval. Stejny problem mam s zadnima miskama pruzin... Co poradite? jak to rozchodit? vypada to na nejaky hlinik nebo slitinu neceho,tak se bojim po tom poradne prasknout. Díky za rady

Já koupil starší Koni a taky s tim nešlo hnout. Závit byl zoxidovanej. Vzal jsem to pořádně vapkou s nějakym přípravkem a mnohem lepší. Krásně to prokouklo a závit je jak novej...
umyl jsem je a zavit je uz pekne cisty, jen povolit to jeste nejde. ta matka je do toho zavitu zazrana jak ...

ty podlozky pod zadni pera taky nejdou povolit:-(

Tyy voe ty sou jedly teda. No prostrikej to nejakym penetrakem, nech to pres noc, mozna bych plynovym rucnim horakem zkusil nahrat JEN ty matice po obvodu, to musi povolit. Jen davej bacha kam povolujes, jsou tam dve matice a jsou kontra.

16.05.2009, 21:35 |
Kesam Ty krávo kolik jsi za něj dal? Vypadá teda v dost ubohém stavu. Asi by to chtělo repasovat jak lak tak možná uvnitř.
Autogenem na to vubec nešahej jednou mi to bouchlo utek olej a málem sem se prolétnul.
Pořádně to vojebej kartáčem drátěným a napal na to WDčko to musí povolit.
kolik bys rekl-tu cenovku?
jinak umyte uz jsou. zavity jsou krasne ciste, vsechno slo dolu. jen povolit to nejde...
Jinak, kdyz opiskuju pera, co na ne? bude drzet komaxit, nebo radeji nejakou barvu

16.05.2009, 22:03 |
Kesam Já bych řekl že nic že jsi našel někde ve šrotu :-)
Ne vážně tak 1000kč?
Jo dej komaxit na pružky a oni si to tam udělají samy dává se to do chemického roztoku pískování je na pitchu i když tady na nich to už moc nedrží ten original :-)
tohle je bezna vec na podvozku co si nekdo jednou nastavi a pak uz ho neresi.a uvnitr by mel byt proc ve stavu jako zvenku?to samy jsem mel na HaR matky jsem rozbil,pac pak byl stejne hlinik z matek ve zbytku zavitu,tak jsem ho musel malym sroubovakem vydlabat.novy ty mytky urco koupis,me vyslo levneji nechat je od kamarada vytocit...

16.05.2009, 22:42 |
JR novy matky se daji v poho objednat, dneska uz je hlavne KW dela z plastu, takze by se tohle nemelo opakovat. Zaroven je i v nabidce konzervacni sprej na podvozky, aby je ochranil.
nevís kde? ja nic nenasel. a cenovky?

16.05.2009, 22:47 |
Katy klič na ten podvozek nebo majzl a kladivo a poradne do toho mlatit :)) a prolivat WDčkem :D... ja to tak rozchodila, ale stejne se mi jedna matka bohuzel sekla půl cm pred koncem :((( proto mam vepředu lem nad kolem maličko výše (fotit tedy prosim z řidičove strany :D:D), a uz nic ani po dvou hodinach trapeni.
Nebo kamoš radil, sundat, rozmontovat cely podvozek a pročistit,přip.sehnat nový matky !

16.05.2009, 22:56 |
Kesam Tak kolik ta cena??

16.05.2009, 23:03 |
Kesam hm to je dost.

17.05.2009, 13:59 |
Kesam Kolik ti řekl majitel že má podvozek kiláku?
mel jsem stejny problem a musel jsem to vyresit tim, ze jsem to nahral autogenem, nakonec to povolilo a slo to.Jen jsem znicil ten krouzek, ten jsem si ale objednal a vse slape tak jak ma
kesam: majitel rikal, ze ho koupil s autem, tak nevi. ale to neresim, at ma kolik chce, hlavne at je v klidu
JR, pakostik: kde se to da objednat?
tady mas mail, mela by to byt firma, ktera se podvozky KW zabyva motorsport@senkyr.cz>

17.05.2009, 23:37 |
slama Ty teda vypadají.... Koupil jsem auto také s KW, mají 150tis km a takhle nevypadaji. Taky mi nešli povolit...použil jsem vapku, drátěnej kartáč, vapku, uvolňovač šroubů, nechal den působit, pak znova prostřík uvolňovačem a paličkou povolil....ale byl to porod. Tohle nevím teda...

17.05.2009, 23:49 |
slama Ty teda vypadají.... Koupil jsem auto také s KW, mají 150tis km a takhle nevypadaji. Taky mi nešli povolit...použil jsem vapku, drátěnej kartáč, vapku, uvolňovač šroubů, nechal den působit, pak znova prostřík uvolňovačem a paličkou povolil....ale byl to porod. Tohle nevím teda...

18.05.2009, 10:17 |
JR Antonio: u me na mejlu :-)

19.05.2009, 12:29 |
JR Antonio: nemam .... zkus znova na jiri@escape6.cz
Tak nakonec mam povolene matky na tlumicich, to slo pomerne dobre- WD40, kofola, nakonec nejaka sracka napovolovani sroubu, velky klic na pistnice a povolilo to, takze pohoda. Zadní misku mam zatím pouze jednu(nahrat autogenem, zchladit, nahrat, zchladit a porad dokola, dokud se to cca 1m hasakem neporadilo povolit), s na druhe se pracuje:-).